Hoofdcontent

Alle kinderen doen mee!

Wil jij ook meedoen, maar kan het niet?
Heb jij een leuke sport of activiteit gezien, maar is dat financieel voor jouw gezin niet haalbaar? Dan kan Stichting Leergeld Enschede misschien wel helpen. Leergeld Enschede helpt kinderen uit gezinnen die weinig te besteden hebben en moeilijk kunnen rondkomen. Het is enorm belangrijk dat elk kind gewoon mee kan doen, ook als er thuis weinig geld is. Als ouders kun je een aanvraag doen. Leergeld Enschede kijkt dan of jullie in aanmerking kunnen komen als gezin en of ze dan kunnen helpen met het betalen van de contributie voor bijvoorbeeld sport, muziekles of andere leuke activiteiten. 


Waar kan Leergeld Enschede nog meer bij helpen?
Wil je graag samen met je vrienden naar school fietsen? Moet je misschien online lessen volgen op de telefoon van je ouders? Heb je eigenlijk gym- of zwemkleding nodig, maar is daar geen geld voor thuis? Kan jij niet mee naar het zwembad met je vrienden, omdat je nog geen zwemdiploma hebt? Als klant van Leergeld Enschede kunnen ouders ook een aanvraag doen voor bijvoorbeeld een fiets, zwemlessen, gym- en zwemkleding of een laptop.


Wat moet je doen om Leergeld Enschede om hulp te vragen?
• Vertel aan je ouders over de hulp die Leergeld Enschede kan bieden;
• Vraag je ouders vragen of ze contact met Leergeld Enschede op willen nemen. Onderaan kun je het e-mailadres en telefoonnummer vinden.
• Vervolgens gaan ze kijken of jullie in aanmerking komen om klant te worden bij Leergeld Enschede.
• Wanneer je ouders klant kunnen worden, Kan Leergeld Enschede ook nog met een heleboel andere dingen helpen. 

Contact
Stichting Leergeld Enschede

www.leergeldenschede.nl  
info@leergeldenschede.nl (algemene vragen)

aanvragen@leergeldenschede.nl (aanvraag doen)
053 203 40 19 (bereikbaar van ma t/m do 09.00 – 12.00 uur)