Hoofdcontent

Play@ the Park | 8 mei 2024

Een gratis festival in het teken van sport, spel en plezier voor jong en oud.

Ontdekken, bewegen en plezier maken!

Play@ the Park is een gratis festival in het Volkspark en staat in het teken van sport, spel en plezier voor jong en oud. Verschillende sportverenigingen en partners uit Enschede bundelen hun krachten om een diverse activiteiten te presenteren waar iedereen aan kan deelnemen.

Play@ the Park staat volledig in het teken van ontdekken, bewegen en plezier maken. Samen met sportverenigingen en partners uit Enschede zijn er diverse activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Op het festivalterrein zijn verschillende zones. Stap binnen in de sportzone en doe mee met diverse sportieve uitdagingen, georganiseerd door lokale verenigingen. Of laat je creativiteit de vrije loop in de creatieve zone, waar je kunt experimenteren met verschillende kunstvormen. In de fun zone draait het om het samen plezier maken. Vrienden en families kunnen hier samenkomen om te lachen en te spelen. En als je trek hebt gekregen van al het bewegen, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het gezellige horecaplein, waar je kunt genieten van heerlijke, gezonde snacks. Wil je meer weten over de sportverenigingen en hun activiteiten? Dan kun je terecht op de informatiemarkt waar je informatie kunt verzamelen en vragen kunt stellen aan de aanwezige verenigingen.

 

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig, dus kom vooral langs op woensdag 8 mei in het Volkspark in Enschede! Meer informatie vind je op de website van Sportaal.