Hoofdcontent

Begin deze zomer goed tijdens Play@ the Pool

Kom jij ook van 24 t/m 27 juli naar het Aquadrome?

Om de zomervakantie extra goed te beginnen, organiseert Sportaal van 24 t/m 27 juli de eerste editie van Play@ the Pool. Dat betekent vier dagen waterpret bij het Aquadrome, zowel binnen als buiten. Van maandag tot en met donderdag, tussen 11:00 – 13:00 uur, is er voor alle kinderen uit Enschede en omgeving een leuk programma samengesteld.  
 
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen vier dagen lang klimmen, klauteren, rennen en vooral heel veel waterplezier maken. Het programma is opgesplitst voor twee doelgroepen. Er is een programma voor kinderen met zwemdiploma en voor kinderen die nog niet zwemvaardig zijn.  
Ook wordt er elke dag een Enschedees Kampioenschap georganiseerd. De eerste dag wordt het EK watermat lopen gehouden, dinsdag het EK balmikken, woensdag het EK objecten opduiken en op donderdag het EK survivallen.  

Er zitten geen extra kosten aan deze activiteit verbonden. Iedereen met een geldig entreekaartje mag deelnemen en kan de hele dag in het zwembad blijven. Daarnaast is de vierde dag gratis als je de eerste drie dagen ook hebt deelgenomen. En kinderen die in de afgelopen periode 10 keer hebben meegedaan aan de Play@ activiteiten van Sportaal in de wijk en hierdoor een volle stempelkaart hebben, krijgen op vertoon van deze stempelkaart een keer gratis entree. Bekijk de website van Sportaal voor meer informatie. 

 

Doe jij ook mee met vier dagen waterpret tijdens Play@ the Pool deze zomer?!