Hoofdcontent

Boekje van Sjors Sportief & Sjors Creatief | 23/24

Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf 11 september

Het is bijna zomervakantie... Dat betekent volop genieten van het mooie weer en lekker buiten spelen met elkaar. Maar na de zomervakantie staan er weer een tal van leuke activiteiten op het programma. Het boekje van Sjors Sportief en Creatief komt er weer aan voor het schooljaar 2023-2024. Dit boekje staat vol met sportieve en creatieve activiteiten voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 uit de gemeente Enschede om (gratis) uit te proberen. 

 

Tal van mogelijkheden 

Hockey, dansen, schilderen, tekenen of boksen. Dankzij Sjors kunnen basisschoolleerlingen in Enschede ook dit jaar vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Aan de hand van de mascotte kunnen kinderen zich inschrijven voor een proefles om zo te ontdekken waar ze echt blij van worden. 

 

Sjors Sportief en Sjors Creatief

Sjors is een initiatief van Cultuur in Enschede en Sportaal in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om meer dan zeventig sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod wordt jaarlijks aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjors-boekje. Inschrijven voor de actviteiten kan dit jaar vanaf 11 september. Heb je straks een leuke activiteit in het boekje gevonden? Geef je dan snel op, want voor sommige activiteiten geldt vol = vol.